dilluns, 31 de maig del 2010

NASCUTS PER LLEIGIR



LA BIBLIOTECA MESTRA MARIA ANTÒNIA PRESENTA UNA PONÈNCIA SOBRE L’ACTIVITAT ESPAI DE FAMÍLIES DE TORREDEMBARRA EN UNES JORNADES DE PROFESSIONALS DE TOT CATALUNYA

L’activitat Espai de famílies de Torredembarra de la Biblioteca Mestra Maria Antònia va ser motiu d’una ponència que es va presentar davant d’un centenar de professionals dins de la programació de les 12 Jornades Catalanes d’Informació.

Va ser molt colpidor veure com bibliotecaris/as, de tot Catalunya escoltaven, mentre les nostres bibliotecàries, presentaven la seva ponència. Felicitats per l'Anna i L'Ania.

6 comentaris:

  1. Enhorabona. Aquesta activitat "Nascuts per llegir" fa anys que s'ha engegat, i que a més una biblioteca ho complementi amb un espai per a families, porta a que els nens aprenguin l'hàbit de la lectura des de ben menuts. El pas següent és l'hora del conte..... i després ja lectors per tota la vida. Un món ple d'imaginació a l'abast de la mà.
    Felicitats de nou.

    ResponElimina
  2. La biblioteca, funciona molt bé, et felicito Rosa Maria perque tu ets la responsable de que així sigui,

    ResponElimina
  3. Daniel no es más que un aspirante de político que se aprovecha de las circunstancias.

    ResponElimina
  4. Daniel, des de que és alcalde s'ha convertit en una molt mala persona, i de poc fiar.

    ResponElimina
  5. No se qui ets, però opinar malament d'algú, donant entendre si es mala persona o no, des de l'anonimat no esta bé. Crec que qui actua realment com una mala persona ets tu.
    Fes-tho mirar.
    Aquest bloc es per mirar els actes que es fan al nostre poble, no te cap més pretensió.

    ResponElimina