dilluns, 24 de maig del 2010

MISSA GOSPEL



L’església de Sant Pere Apòstol de Torredembarra va organitzar el passat diumenge, 23 de maig, a les 11 h, una missa gospel per celebrar la diada de la Pentecosta. L’eucaristia major de la festa va ser acompanyada, com és habitual, per la Coral Santa Rosalia que en aquesta ocasió va oferir un repertori de cants gospel. Es va instal·lar un escenari en un lateral de l’església, doncs, en aquest gènere musical no tan sols es canta sinó que també es balla. Van acompanyar els cants de la celebració Sisco Aguilera a la bateria i Francesc Pagès al piano. Aquest acte va comptar amb el suport del Patronat Municipal de Cultura.
Va presidir L'Alcalde, Daniel Masagué el Vicepresident de la Diputació, Sr. Albert Vallve, La Presidenta del Patronat de Cultura, Sra. Rosa Maria Guasch, i els Regidors Joan Perez, Pere Font, Francisca Felguera i Felicia Moreno

7 comentaris:

  1. Fantàstic! Felicitats a tots, a la coral, al mossèn, al Patronat de cultura i a tots que van fer possible la missa gospel. Espero que podrem tornar a gaudir algun altre vegada de aquests cants. Va ser tot un encert.

    ResponElimina
  2. Felicitats, és preciós.

    Rosa Ma. Hi ha alguna manera que el vídeo es pugui veure en pantalla completa? Crec que guanyaria molt.
    Gràcies.

    ResponElimina
  3. Te'ns sentiment de poble, no més cal veure el teu blogs, i la teva participació en els actes.
    Felicitats des de Cunit.

    Tere.

    ResponElimina
  4. Pues la próxima van a tener que componérselas solo el alcalde, porque vemos claro que Laura no va apoyarle en ningún Pleno más; se lo hemos pedido personas que siempre le hemos llegado al corazón y vamos a defender su dignidad de los políticos como el Masagué.

    ResponElimina
  5. Per el segon comentari, pots veure un video si entres a TAC12 a la secció de noticies del dia 24 al vespre. és al final de la emissió.

    ResponElimina
  6. Gràcies per la informació.

    ResponElimina
  7. "QUANTS CONCERTS AMB GRUPS LOCALS,O DE LA COMARCA O DE CATALUNYA, ES PODRIEN FER AMB AQUESTS DINERS?"
    Cap perquè l'obligació d'aquest grups es fer-se ells mateixos no viure de subvencions, hi anar plorant per les cantonades. La gent el que volem son cantants i grups bons i pogué ser de primera línia. No més faltaria que tinguéssim que escoltar grups mediocres i "fiquis".
    Gracies per la gran idea de portar al David Bisbal.
    JO SI ANIRÉ AL CONCERT DE DAVID BISBAL I lES MEVES GERMANES I AMIGUES TAMBÉ.

    ResponElimina