divendres, 29 de maig del 2009

XERRADA COL·LOQUI

Aquesta tarda a les 8 del vespre ha tingut lloc al pati del Castell, una interessant conferència.  “Torredembarra: noves propostes de futur per als nous reptes”  a càrrec de Domènec Biosca (fundador i president de l’Associació d’Experts en Empreses Turístiques, MBA per Esade i professor a l’escola de negocis EADA). Aquesta xerrada ha estat organitzada per la Cambra de Comerç de Tarragona, l'UCEP  i la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Torredembarra, Una molt interessant opinió i les diferents maneres per fer front a la crisis actual, i que ens te a tots molt preocupats.

4 comentaris:

  1. Encara estig mooolt agradablement sorpresa per dues coses que em van passar ahir:
    Una. es la xerrada al pati del Castell.
    En la meva opinió, Domènec Biosca ens va captar l´atenció amb un llenguatge molt entenedór i amb ejemples divertirts i amèns. Tot i que no soc empresària, la xerrada podia anar dirigida a tothom. va resultar ser molt interessant.

    i l´altre es que vaig poder descubrir aquest blog, i la tasca feta per tú, Rosa M., avui a les 9.40 quan he obert l´ordinador ja estava la informació "penjada" !!
    Per descontat que recomanaré als meus coneguts, el teu blog de la Torra. (com a bona torrenca)

    ResponElimina
  2. Molt desafortunat no deixar fer preguntes a la gent.
    L'exposició de l'Alcalde fent propaganda del pàrquin Filadors, què parli amb els comerços i ho veurà. Temps al temps.
    Molt poc acertat el regidor de Comerç, fent publicitat de les seves titulacions, ja què no sé sap perquè li serveixen. A Turisme un fracaç, Comerç i Promoció Econòmica un altre. I a sobre no li veuent el pèl a cap regidoria. És la manera de cobrar diners públics per no fer res i fer veure què és treballa molt. Pot ser per aixó li serveixen les titulacions. Ja és veuran els resultats!!!
    Ah! El Sr. Biosca, bé.

    ResponElimina
  3. Molt desefortunat l'anònim número 2, ja que tant el Pere, com l'Alcalde, es van disculpar amb la persona que tenia preperades les preguntes.
    És un comentari en pla de crítica destructiva, fent burla del Regidor de Comerç i les seves titulacions. No és cert que no vagi a les regidories i molt menys que no treballi pel bé del poble.

    ResponElimina