dissabte, 2 de maig del 2009

CAMP DE GESPA i PARTIT SOLIDARI




Avui dia 1 de maig, s'ha celebrat un partit de futbol solidari i al mateix temps s'ha inaugurat el nou Camp de gespa artificial. El partit ha estat entre l'equip de Veterans de Torredembarra i  Selecció Unicef ( jugadors veterans del Barça, l'Espanyol i el Nàstic de Tarragona).
Ha estat un partit entretingut, ha guanyant com és natural l'equip visitant no se sap per quants gols. Uns deien 8 a 0 d'altres 11 a 0. És igual, el més important, era el fet d'ajuntar-nos i col·laborar per recollir diners per la campanya que està fent l'Unicef pels nens del CONGO.
El "saque d'honor" l'han fet la torrenca Berta Castells i Josep Maria Baquero, ex jugador del Barça. 
La curiositat, és que el nostre alcalde en Daniel Masague, ha volgut rememorar l'época en que feia de porter del Torredembarra. Li han fet tres o quatre gols, que no ha pogut parar, però el més important és que avui a el nostre poble compta amb unes instal.lacions com les que es mereix i tots hem fet un gran esforç, uns jugant al camp, d'altres a la grada per recollir una importat quantitat de diners per l'UNICEF. En definitiva, ja tenim el cap de gespa després de tants anys que es demanava per part dels seguidors i practicants de futbol del nostre poble .

1 comentari:

  1. Va tenir prou valor l'alcalde, molt bé per la iniciativa.

    ResponElimina