dimarts, 6 de gener del 2009

FESTA DELS REIS - TORREDEMBARRA 2009

Aquest petit reportatge de la festa dels Reis, és per donar les gràcies a tots aquells que han treballat voluntariament i de forma altruista per la realització i el bon desenvolupament de la Cavalcada de Reis.
Tot i que hi va haver  algun entrebanc, aliè als organitzadors i participants, i que va motivar que la cavalcada va patir un retard de mig hora a Baix a Mar i a Clarà, després es va poder recuperar el temps i a 1/4 de 10 del vespre (hora prevista) feia entrada al Casal Municipal SSMM el Rei Melcior, seguit del Rei  Gaspar i el Rei Baltasar.
Per primer cop, cada carrossa portava 8 patges, a més de nens i nenes de la secció de patinatge. A part de les carrosses del SSMM el Reis d'Orient, també hi havia un carrossa de l'UCEP, (Unió de Comerciants i Empresaris de Torredembarra), un parell de camions carregats amb els regals, un vehicle amb el carbó i diverses furgonetes i cotxes acompanyants. 
Obrint la cavalcada les Batucades, un grup de tambors per amenitzar la festa.
La festa va començar però, com cada any, amb la visita a les 4 de la tarda als residents de la Residència Pere Badia on els Reis i les Autoritats van repartir els regals.





3 comentaris:

  1. La cavalcada va estar prou bé amb carrosses noves, estavem a la plaça, devant de Cal Coca, la meva filla estaba feliç, però feia molt de fred, sort que quan vam anar al Casal a recollir el juget, hi havia calefacció un bon detall per la molta gent que hi havia i a més estava molt ben adornat, .

    ResponElimina
  2. Rosa Maria, hubo algún fallo, pero las fiestas en conjunto han estado muy bien, sobre todo el "parc de Nadal" fue una gran idea es cuestión de subsanarlo el año que viene.

    ResponElimina
  3. PROPOSTA


    Des de la humilitat voldria fer una proposta a tots els blogcaires torrencs:

    El proper dilluns i durant una setmana penjar als blogs, als facebooks i a on faci falta, una petita i resumida frase que ens permeti posar el nostra grà de sorra per aturar la bestialitat que s’està patint a Palestina

    La frase podria ser la següent:


    ATUREM LA GUERRA: PAU A PALESTINA

    ResponElimina