divendres, 16 de gener del 2009

Barenar per la Cavalcada


Avui hem celebrat un berenar/sopar –l'any passat es va celebrar un sopar, aquest any erem molts més– per a tots aquells que van treballar en la Cavalvada de Reis. Ha estat un acte senzill però molt bonic, i tots estem ja engrescats per l'any vinent!!!
En total erem unes 70 persones,  molta gent,  tots treballant per un fi comú una millor cavalcada. És cert, que aquest any hi ha hagut algun entrebanc, però hem pres nota i l'any que bé segur que aquests entrebancs no hi seran. Els que porten més anys participant han comentat que sempre hi han coses que no van bé, però aquest any s'ha fet un pas endevant per millorar aquesta festa.
A més d'aquest grup hi han assistit el Regidor de Serveis, en Joan Pérez, la Regidora de Benestar Social i Joventut, Paquita Felguera, el Regidor de Turisme, Pere Font, i L'Alcalde de la Vila, Daniel Masagué.  
Ha estat una trobada alegre hem rigut hem parlat hi hem acabat gairebé a les 10 de la nit. Alguns dels presents han demanat que l'any que bé hi hagi més carroses i que la festa acabi al Castell. Durant la festa hem passat un video-reportatge de la Cavalcada –que ha agrat molt–.
( La foto és del Joan.  M'han demanat que ho pengi el blog i així ho faig)

2 comentaris:

  1. Et felicito per les festes i per el teu blog.

    ResponElimina
  2. Les criticàs sempre hi han estat, aquest any però s'ha vist un gran esforç per millorar aquestes festes tan entranyables, aquells que critiquen que recordin les de l'any passat.

    ResponElimina