dijous, 30 de desembre del 2010

CONCERT DE NADAL I CAP D'ANY



La Coral Santa Rosalia, la Coral Xaloc i l’Orquestra Camera Musicae, sota la direcció de Tomàs Grau, van oferir ahir a la nit un esplèndid concert que va entusiasmar un públic que omplia de gom a gom l’església de Sant Pere Apòstol.

El repertori del concert va incloure l’Oratori de Nadal, op. 12 de Camille Saint-Saëns (1835-1921), la Suite Nadalenca d’Albert Guinovart (n.1962) i A Christmas Festival de Leroy Anderson (1908-1975).

L’organització del concert va anar càrrec de la Coral Santa Rosalia i el Patronat Municipal de Cultura de Torredembarra, amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Apòstol, l’Ajuntament de Torredembarra, la Diputació de Tarragona, la Coral Xaloc i l’Orquestra Camera Musicae.

L’alcalde, Daniel Masagué; el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el vicepresident de la Diputació, Albert Vallvé; la presidenta del Patronat Municipal de Cultura, Rosa Maria Guasch, i altres membres de la Corporació i d’ajuntaments de les rodalies, van assistir al concert.

1 comentari: