dissabte, 9 d’octubre del 2010

MERCAT SOLIDARI



Avui a Torredembarra com ja es ve fent des d'uns anys hi hagut un mercat solidari, a benefici de la Fundació Vicenç de Ferrer, que havia estat proposatda per el premi Novel de la Pau. Encara que finalment no ha recaigut el Premi en aquesta Fundació crec que ha estat una llastima perquè hagués estat un reconeixement molt important per una gent que treballa i lluita dia a dia per ajudar als més necessitats.

Felicitats als organitzadors.

El pròxim dissabte, 16 d'octubre hi haurà un sopar a benefici també d'aquesta Fundació val 25€, espero que els que llegiu el meu bloc feu un esforç per anar-hi.

3 comentaris:

  1. Et trobarem a faltar, ets molt bona, gracies a tu estem al corrent de tot el que es fa a la torre, espero que haguessin recollit força.

    ResponElimina
  2. Genial! ja tornem a saber totes les activitats i a tenir-les ben documentades. Gràcies per la bona feina!.

    ResponElimina
  3. Tots tenim "coses" a casa, oblidades en un calaix o bé que no ens fan cap falta, doncs el proper any les portaré al mercat solidari, així els diners podràn ajudar a la Fundació Viçens Ferrer. Sé que només será un "granet de sorra" peró la idea de fer aquest mercat em sembla molt bóna a més sento molta admiració per Viçens Ferrer.

    ResponElimina