dissabte, 24 d’octubre del 2009

Presentació del llibre “Epistolari de Jaume Badia. El pensament bancari en el segle XIX”

El passat 17 d'octubre va tenir lloc a la sala de Plens de l'Ajuntament la presentació del llibre “Epistolari de Jaume Badia. El pensament bancari en el segle XIX, de la Dra. Yolanda Blasco, que edita l’Arxiu Municipal de Torredembarra, a través de la Regidoria de Patrimoni, i que és el primer número de la col·lecció “Investiga”.

L’interès d’aquesta publicació transcendeix la història local i s’ha decidit editar-lo per tal de donar llum a un excel·lent treball sobre un dels vilatans de Torredembarra (fins ara desconegut) i la seva època.

La seva autora és doctora en Història Econòmica per la Universitat de Barcelona, professora d'Història Econòmica a la Universitat Internacional de Catalunya i a la Universitat de Barcelona, i consultora d'estratègia i promoció econòmica a Horwath Accelera Management.

La qualitat del treball ve avalada per la presentació que van dur a terme els eminents Dr. Francesc Cabana (advocat, periodista i historiador econòmic) i Dr. Josep Corcó (filòsof i professor de la Universitat Internacional de Catalunya).

La Sala de Plens es va omplir per acollir un acte que va servir per recuperar un personatge ilustre de Torredembarra que fins ara no era reconegut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada