dimecres, 12 d’agost del 2009

EXTRAORDINARI, CONCERT A LA ROCA FORADADA



El passat dissabte 8 d'agost, Torredembarra va viure amb entusiasme la recuperació de la Roca Foradada com a espai d’ús ciutadà amb un EXTRAORDINARI, concert gratuït que l’Orquestra de Cambra de l’Empordà va oferir i que va ser organitzat pel Patronat Municipal de Cultura, el Patronat Municipal de Turisme i el Port de Torredembarra amb la col·laboració de l’Obra Musical de l’Orgue Barroc.
Prop d’unes 600 persones es van aplegar en aquest espai privilegiat, al peu del Roquer, a l’alçada de les instal·lacions del port.

8 comentaris:

  1. Fantástic! un gran encert!. Tan el lloc, la emblemática Roca Foradada, com l´orquesta de cambra de l´Empordá. La combinació de les dues coses va fér poder gaudir de una nit realment bonica.

    ResponElimina
  2. Esperò que hi hagin més concerts com aquest, felicitats

    ResponElimina
  3. Que l'alcalde aprengui a fer les coses i no que actua per sota i intentan carregarse l'UDT. quina vergonya una entitat torrenca de quasi 100 anys.
    Fa igual que el Jimenez.

    ResponElimina
  4. Felicitats, va ser molt maco, a la Roca Foradada, si podrien fer molts concerts, es un lloc amb una bona acústica.
    He vist la foto al Diari de Tarragona, feia goig.

    ResponElimina
  5. Felicitats, va ser molt maco, a la Roca Foradada, si podrien fer molts concerts, es un lloc amb una bona acústica.
    He vist la foto al Diari de Tarragona, feia goig.

    ResponElimina
  6. Una màgnifica idea que demostra el que molts ja sabíem: que ets la persona més indicada per portar Cultura. Felicitats Rosa, espero que es consolidi i tothom recordi que la idea va ser teva.

    ResponElimina
  7. Felicitats per tenir aquesta bona idea, el lloc era genial i la orquestra també. El director molt simpatic. Espero que en fagin més, pero una cosa voldria dir, com que ha sigut un exit tampoc es qüestió de que l'any vinent hi hagi un concert cada dia i agafem un empaxt.

    ResponElimina