diumenge, 14 de juny del 2009

TROBADA DE LA GENT GRAN DEL TARRAGONÈS A TORREDEMBARRA



El divendres dia 12 de juny, hi va haver un important acte a la nostra Vila. La celebració de la Trobada de la Gent Gran, que organitza cada any el Consell Comarcal del Tarragonès, juntament amb l'Ajuntament del pobla on es fa. 
Aquest any doncs ha estat a Torredembarra,  coincidint amb la celebració dels 25 anys de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de la nostra Vila.
Un acte molt maco i molt ben organitzat tan per part de l'Ajuntament a traves de la Regidoria de la Gent Gran, com la part corresponent al Consell Comarcal.
La festa va començar a les 12 del migdia al casal Municipal, on van ser rebuts i acomodats per els voluntaris de la llar de jubilats de la Torre que eren els amfitrions i del personal de l'Ajuntament. Desprès dels parlaments hi va haver l'actuació de la Núria Feliu,  que va emocionar a tots els presents amb el seu recital, per acabar l'acte del matí i abans d'anar a dinar van actuar el dansaires de l'Associació Sardanista l'Antina i tot seguit es va cantar per primera vegada i sota la direcció d'excepció de la Núria Feliu l'Himne dels Jubilats.
A continuació van pujar als autocars que ens van portar fins el pavelló els Caus, que estava degudament preparat per l'àpat. Es de destacar l'esforç de la Policia Local que va tenir cura tant de l'arribada del autocars al Casal Municipal com la ubicació dels mateixos al Mini Pavelló , com també de la Brigada Municipals responsable del muntatge, així com del Personal de Cultura i Turisme que van col·laborar en el bon desenvolupament d'aquesta festa.

1 comentari: