dijous, 11 de setembre del 2008

TORREDEMBARRA 11 DE SETEMBRE

Una festa amb personalitat pròpia!
Torredembarra ha celebrat la Diada amb un acte a la Plaça del Castell. Hi ha hagut molta participació, més de 600 persones. La commemoració de l'11 de setembre ha començat amb l'actuació castellera dels Nois de la Torre, que han fet dos pilars amb la senyera i la bandera de Torredembarra. A continuació ha actuat un octet vocal dirigit per la torrenca Natàlia Casassús, que ha interpretat un repertori de cançons catalanes. S'ha de dir que pel matí han actuat a la festa Institucional que s'ha celebrat a Barcelona al Parc de la Ciutadella. També ha col.laborat l'Associació Sardanista l'Antina.
En acabar, l'alcalde de Torredembarra ha llegit la proclama institucional acompanyat per tots els regidors de l'equip de govern i alguns regidors de l'oposició i s'ha cantat el Cant dels Segadors.
El públic assistent ha valorat molt possitivament l'acte.

7 comentaris:

  1. He anat a l'acte i m'agradat molt l'actuació del conjunt vocal que ha interpretat, canço tradicional catalana. Certament hi havia molta gent molt més que en aquets ultins anys.

    ResponElimina
  2. He trobat l'acte molt bé, i m'ha agradat molt l'actitud del representant del PP. Serà veritat que a Torredembarra són d'una altra mena

    ResponElimina
  3. Si ha hagut més gent, potser és perquè els convergents només es belluguen per Catalunya quan manen ells.

    ResponElimina
  4. Més aviat deu ser que els convergents munten millor els actes, pensant amb la gent del poble, fet que fa que a la gent li agradi més participar-hi!!!

    ResponElimina
  5. Un acte organitzat per l'ajuntament, sigui del color que sigui, sempre tindrà gent. No és qüestió de saber muntar-ho millor.

    ResponElimina
  6. He vist actes organitzats per l'ajuntament que hi han anat 15 presones.

    Fa tres anys que es va organitzar un acte en el qual hi actuaven tres actors del Cor de la Ciutat, i vam anar 8 persones.

    ResponElimina
  7. Per cert, no s'ha queixat aquella dona? Això també són actes a la plaça... ui, perdó no deu ser "estruendu"...

    ResponElimina