dilluns, 25 d’octubre del 2010

diumenge, 24 d’octubre del 2010

Ball a la LLar de Jubilats de Torredembarra



Avui he estat a la llar de jubilats, cada diumenge fan ball i des de fa uns mesos en concret des de que hi ha la nova junta fan rifes per els associats, el millor de tot es que són regals que els hi fan Empreses i comerços de la Torre, avui ha estat la botiga Ciuro, el diumenge passat 2 menús de la Fonda Coca, va començar l'empresa Guasch Publicitat, que fa el diari El Mònic de la Torre, amb unes paletilles, i ara són ja més comerços els que regalen productes per sortejar-los, una molt bona idea de la nova junta. La gent ha estat molt contenta.
Felicitats.

diumenge, 17 d’octubre del 2010

SOPAR BENÈFIC-FUNDACIÓ VICENÇ FERRER


Avui s'ha celebrat a la sala Gran del casal un sopar a benefici de la Fundació Vicente Ferrer.

Felicitats als organitzadors.

divendres, 15 d’octubre del 2010

Exposició ‘Un passeig pel paisatge"



La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra acull fins al pròxim 29 d’octubre l’exposició “Un passeig pel paisatge”, que es va inaugurar el 14 d’octubre amb la presència de l’alcalde de Torredembarra, Daniel Masagué; del vicepresident de la Diputació de Tarragona, Albert Vallvè, i de la regidora de Patrimoni, Rosa Maria Guasch.

Es tracta d’una mostra produïda per la Diputació de Tarragona dins del programa de suport als equipaments culturals locals, que inclou una selecció d’olis sobre tela que mostren el tractament del paisatge en pintura al llarg del segle XX. Les obres són de Josep Burdeus, Joan Lahosa, A. Torres Fuster, Gonzalo Lindín, Josep Icart, S. García Anguera, Alicia Ibarra, Lozano Serrano, Tomàs Oliver, Antoni Pedrola, Josep Sancho, José Nogué i Santiago Costa.

L’horari de visita és de dilluns a divendres, de 10 h a 13 h i de 16.30 h a 20.30 h.

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Paella al Casal, organitzat per la Llar de Jubilats 2

Paella al Casal, organitzat per la Llar de Jubilats






Avui ha tingut lloc a la Sala Gran del casal Municipal, un dinat amb espectacle i Ball que han organitzat la Junta de la Llar de Jubilats, quasi 400 persones que s'han passat molt bé.

Felicitats, a l'Anna Maria presidenta i a la Junta

dissabte, 9 d’octubre del 2010

MERCAT SOLIDARI



Avui a Torredembarra com ja es ve fent des d'uns anys hi hagut un mercat solidari, a benefici de la Fundació Vicenç de Ferrer, que havia estat proposatda per el premi Novel de la Pau. Encara que finalment no ha recaigut el Premi en aquesta Fundació crec que ha estat una llastima perquè hagués estat un reconeixement molt important per una gent que treballa i lluita dia a dia per ajudar als més necessitats.

Felicitats als organitzadors.

El pròxim dissabte, 16 d'octubre hi haurà un sopar a benefici també d'aquesta Fundació val 25€, espero que els que llegiu el meu bloc feu un esforç per anar-hi.

dijous, 7 d’octubre del 2010

Rosalies de la Torre



Avui 6 d'octubre aniversari del naixement de Santa Rosalia, s'ha celebrat con ja es tradicional tradicional la festa de les Rosalies de la Torre, aquest any s'ha celebrat per 14è vegada.
A estat una festa molt bonica i entranyable que ha començat amb una missa, seguida de l'actuació del Ball de Gitanes que ha fet les delícies dels assistents i per acabar amb una foto de família i un extraordinari sopar al restaurant NOI de Baix a Mar a més de les Rosalies i han assistit Mn. Jordi, Mn. Joan, l'Alcalde Daniel Masaguè i la Regidora de Cultura una servidora Rosa Maria Guasch.

Felicitats a totes i gracies per aquesta extraordinària vetllada.

dilluns, 4 d’octubre del 2010

Monestir de Santes Creus



Aquest cap de setmana he visitat el Monestir de Santes Creus, han fet un gran esforç per la seva restauració i us recomano que aneu a visitar-lo, forma part del patrimoni cultural i històric de Catalunya. Val la pena.

diumenge, 3 d’octubre del 2010

20è ANIVERSARI DEL GRUP DE DONES



Va ser una festa molt maca, és una gran tasca la que porteu a cap, el col·loqui va ser de molt interès i també el dinar i la visita al Castell.
Felicitats a totes i endavant.

Ja torno estar operativa



Demano disculpes per no estar amb vosaltres durant algun temps, però ha estat degut a problemes tècnics ara però espero poder estar en actiu i oferir-vos diferents reportatges alguns d'ells d'actes que ja han passat altres de rigorosa actualitat.
Gracies per els vostres missatges de suport i ànims.