diumenge, 27 de setembre del 2009

JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI


Avui al matí s'ha fet la visita guiada al Castell dels Icart –seu de l'Ajuntament–, amb motiu de la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni.
S'han organitzat 3 grups, més de cent persones han passat a visitar-lo. Aquí en teniu una mostra.

divendres, 25 de setembre del 2009

JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI



En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni, la Regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament de Torredembarra ha organitzat una visita guiada a l’edifici del Castell (actual seu de l’Ajuntament) que es durà a terme aquest diumenge, 27 de setembre, de 12 h a 14 h, amb entrada gratuïta.

dijous, 17 de setembre del 2009

Festival Solidari Infantil, a favor de la NICOLE una nena de la nostra Vila que esta malalta i necessita tractament.

Divendres 18 de setembre a les 8 de la tarda, a la Sala Gran del Casal Municipal de Torredembarra, carrer Capella 6 PREU:3€
Dissabte 26 de setembre a la pl. Mn Joaquim Boronat, a les 6 de la tarda "TAPEO SOLIDARI".

US ESPEREM!!!

dissabte, 12 de setembre del 2009

ACTE INSTITUCIONAL DE L'11 DE SETEMBRE

Comprova l'ortografia
L'acte institucional de l'11 de setembre, es va celebrar, amb una gran afluència de públic.
En primer lloc hi va haver l'actuació dels Nois de La Torre, seguidament ens van emocionar, el grup 12 veus.cat, amb un excel·lent repertori de música catalana.
En acabar les cançons hi va haver la lectura de la Proclama institucional, a càrrec de l'Il.mn. Sr. Daniel Masagué, Alcalde de Torredembarra, i per últim, tots junts van cantar Els Segadors, tot plegat una gran vetllada.

dimarts, 8 de setembre del 2009

CARRETILLADA DEL BALL DE DIABLES FM-09

Un dels molts actes de la Festa Major, i un acte tradicional, es la Carretillada del Ball de Diables, 20 minuts d'espectacle.

dimarts, 1 de setembre del 2009

SOPAR POPULAR AMB BALL, FESTA MAJOR 2009

Avui ha tingut lloc el sopar popular de Festa Major, que per primera vegada s'ha celebrat a La Torre, amb l'assistència de 300 persones, aquest ha estat organitzat per el Patronat de Cultura, desprès al acabar ball.
Ha estat un èxit, tothom s'ho ha passat molt bé, l'any que ve canviarem el menú podria ser per els comentaris que m'han fet que es fes una fideua, be ja ho decidira la comissió de festes, repartiment de les bandejàs rapit, aigua i vi de marca un pel calen això si però tot i així tothom estava encantat.