dilluns, 22 de setembre del 2008

CROS POPULAR 1978-9 ?


 
Aquest any s'ha celebrat el 30 aniversari del ja tradicional CROS POPULAR DE LA VILA DE TORREDEMBARRA, ha anat d'un pel que no es fes, per motius... però finalment s'ha portat a cap i ha estat un èxit.

He recuperat una pel·lícula de super 8 del 1978-79?, no ho tinc molt clar que recorda els inicis del CROS, si veuen cares molt conegudes entre les qual destaca el meu amic, Josep Maria Bernat, que es l'anima d'aquest Cros.

Naturalment es amb l'ajuda de molts que es poden fer actes esportius o lúdics com aquest.

dijous, 11 de setembre del 2008

TORREDEMBARRA 11 DE SETEMBRE

Una festa amb personalitat pròpia!
Torredembarra ha celebrat la Diada amb un acte a la Plaça del Castell. Hi ha hagut molta participació, més de 600 persones. La commemoració de l'11 de setembre ha començat amb l'actuació castellera dels Nois de la Torre, que han fet dos pilars amb la senyera i la bandera de Torredembarra. A continuació ha actuat un octet vocal dirigit per la torrenca Natàlia Casassús, que ha interpretat un repertori de cançons catalanes. S'ha de dir que pel matí han actuat a la festa Institucional que s'ha celebrat a Barcelona al Parc de la Ciutadella. També ha col.laborat l'Associació Sardanista l'Antina.
En acabar, l'alcalde de Torredembarra ha llegit la proclama institucional acompanyat per tots els regidors de l'equip de govern i alguns regidors de l'oposició i s'ha cantat el Cant dels Segadors.
El públic assistent ha valorat molt possitivament l'acte.

diumenge, 7 de setembre del 2008

ELS NOIS DE LA TORRE, COLLA DE 7

Avui, estem de joia.
Els Nois de la Torre, tornen a ser colla de 7, ha estat una actuació que ha posat la plaça en peu.
Tot i que la Colla Vella dels Xiquets de Valls no ha complert les espectetives de fer castells de 9, avui ha estat un gran dia pels torrencs.
Els Xiquets de Tarragona, han estat dins de la seva gama, ho han fet molt bé

Endevant Nois, sou els millors! Sou de 7!

PD: Amb el tràfec de la Festa Major he descuidat molt el blog. Aniré pujant imatges de les festes de mica en mica.